PERSONVERN

PERSONOPPLYSNINGER

Enkeleksamen er opptatt av ditt personvern og prioriterer alltid å beskytte dine personopplysninger på en best mulig måte. Enkeleksamens mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne siden vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Enkeleksamen samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernpolicyen på nettsiden ved registrering, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Edrupt AS, ("Enkeleksamen"/"vi"), 918 588 299, Planetveien 15 B Trondheim, 7036 Sør-Trøndelag er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER KOMMER VI TIL Å BEHANDLE?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettsiden vår ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Enkeleksamen behandler, omfatter ditt navn, kjønn, fødselsdato, e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, hvor/hva du studerer, din IP-adresse og ved noen tilfeller ditt telefonnummer.

HVA KOMMER VI TIL Å BRUKE DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Opplysningene brukes til identifikasjon, markedsføring, nyhetsbrev, chat og statistikk. Opplysningene kan også kunne bli brukt til å sende SMS, e-post, for markedsføring og informasjon via telefon med mindre du har valgt bort slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.

Opplysningene vil også bli brukt til å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettsiden, betalingsmetoder og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsmetoder og betalingsprosesser skal kunne omfatte behandling der dine personopplysninger overføres til andre selskaper i Enkeleksamens selskap og til tredjepartsleverandører som er med i grunnlaget for analysen. Personopplysningene skal derfor kunne bli behandlet sammen med opplysninger i andre registre, for eksempel betalingsløsningen.

Bruken av personopplysningene dine vil kunne føre til at opplysninger behandles sammen med opplysninger i andre registre både i og utenfor EU, og at dine personopplysninger overføres til og behandles av andre selskaper i Enkeleksamens selskap for de formålene som er beskrevet tidligere i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Opplysningene vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra eller delt med myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. Enkeleksamen er alltid ytterst varsom når det gjelder slik bruk.

Ved å godta denne policyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.

Hvis hele eller deler av Enkeleksamen forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Enkeleksamen bruker Googles annonsetjenester. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

HVORDAN KOMMER VI TIL Å BESKYTTE DINE PERSONOPPLYSNINGER?

For å beskytte personopplysninger som vi behandler har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført tekniske sikkerhetsprosedyrer og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket.

Enkeleksamen bruker også, for eksempel, SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. For å hindre mulig uautorisert tilgang når ditt kredittkortnummer behandles, vil enveiskoder bli brukt.

HVOR LENGE KOMMER Enkeleksamen TIL Å OPPBEVARE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Enkeleksamen, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg ut som kund/medlem. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer eventuelle personopplysninger kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.

Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

TILGANG TIL, OPPDATERING OG KORRIGERING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne dette ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørsel må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post, se adresser oppgitt på nettsiden. Derfor kan den ikke sendes med e-post.

Enkeleksamen ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til Enkeleksamen endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi Enkeleksamen korrekte opplysninger ved å sende en e-post til Enkeleksamen. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

LENKER

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettsiden. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Enkeleksamen ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsider.

ENDRINGER I PERSONVERNPOLICYEN

Enkeleksamen forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.

COOKIES

Hva er Cookies?

Enkeleksamen.no bruker cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på besøkerens datamaskin og som er mulig å anvende for å følge hva besøkeren gjør på siden.

Det finnes to hovedtyper av cookies:

  1. En permanent cookie ligger igjen på besøkerens datamaskin for en bestemt tid.
  2. En sessioncookie lagres midlertidig i datamaskinens hukommelse i løpet av tiden en besøker er inne på en nettside. Sessioncookies forsvinner når du lukker din nettleser.

Hvordan brukes cookies?

Enkeleksamen bruker cookies for å forberede siden for besøkeren f.eks. ved å tilpasse siden etter besøkerens valg, ønsker og interesser, og forsikre deg at du er logget inn slik at du slipper å logge inn for hver eneste side du besøker, for å hjelpe deg å holde styr på hvilke produkter/tjenester har behov for, håndtere ditt kjøp, for å kunne tilpasse våre tjenester slik at du får reklame som er relevant for deg og for å kunne innfri våre forpliktelser ved kjøp.

Permanente cookies anvendes blant annet for å lagre dine eventuelle personlige innstillinger hos Enkeleksamen slik at du for eksempel slipper å gjenta visse valg hver gang du besøker siden og for å tilpasse og skape informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Sessioncookies anvendes blant annet med hensyn til å kunne registrere statistikk over anvendelsen av siden.

Ved å godkjenne Enkeleksamens allmenne vilkår og/eller denne integritetspolicy og anvende Enkeleksamens nettside, godkjenner du behandlingen av cookies i følge hva som står her. Dersom du ikke aksepterer at cookies anvendes, kan du ta bort cookies i din nettlesers sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir spurt hver gang Enkeleksamens nettside forsøker å plassere en cookie på din datamaskin. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede cookies, se på nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Du kan også når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Hvordan fjerner man cookies?

Dersom du ikke lenger vil bruke cookies, kan du slå av cookies i innstillingene til din nettleser. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir spurt hver gang Enkeleksamens nettsiden prøver å plassere en cookie på din datamaskin. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede cookies.

Om du bruker PC, kan cookies fjernes ved hjelp av snarveiskommandoen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke fungerer eller hvis du bruker en MAC, klikk på linken for den nettleseren du bruker:

Dersom du deaktiverer cookies vil deler til hele nettsidens funksjonalitet være begrenset. Du kan for eksempel ikke gjennomføre et kjøp eller logge inn.